főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 818 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Bemutatkozunk
2010-02-23 00:49:04

Mi nem a közterület-felügyelő? Nem vagyunk vagyonőrök, mert az a tevékenység az üzleti szférába tartozik. A velünk közös szolgálatot ellátó kerületőrök pedig hivatalos személy segítőjeként kiemelt jogi védelemben is részesülnek.

Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Rólunk
2013.11.12. 14:45:40

Először is!
Mi nem a közterület-felügyelő?
Nem vagyunk vagyonőrök, mert az a tevékenység az üzleti szférába tartozik. A velünk közös szolgálatot ellátó kerületőrök pedig hivatalos személy segítőjeként kiemelt jogi védelemben is részesülnek.

 

Ne tévesszenek ösze minket Fővárosi Közterület-fenntartó RT-vel sem, mert az ő feladatkörüktől teljesen más a mi feladatunk.
A fővárosi tömegközlekedés által igénybe vett utakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. üzemelteti, ezért az azokkal kapcsolatos problémákat az FKF zöld számán lehet bejelenteni:
06-80-204-384

Polgárőrök sem vagyunk, mert a Polgárőrség az ország közrendje és közbiztonsága fenntartásának segítésében, a határőrizetben, a környezet- és természetvédelemben, a veszélyhelyzetek megelőzésében és kezelésében, a társadalmi bűnmegelőzésben való lakossági részvételben, illetve az önkormányzatok és a lakosság közötti bizalom erősítésében, továbbá a helyi közbiztonság közösségi védelme érdekében a lakosok közösségei által meghatározott feladatok ellátásában közreműködő, az egyesülési jog alapján létrejött társadalmi szervezet, illetve ilyen szervezetek szövetsége.

Hát akkor kik vagyunk mi?
A közterület Felügyelő Józsefvárosi Önkormányzaton belül önálló költségvetési szervként működő Józsefvárosi Közterület-felügyelet köztisztviselője, aki szolgálatának ellátása során hivatalos személy. Ez felügyelőink részére fokozott büntetőjogi védelmet, egyben fokozott büntetőjogi felelősséget is jelent.

Jogosult és egyben köteles tehát: szabálysértés észlelése esetén annak elkövetőjét megállítani, feltartóztatni, visszatartani, személyi adatainak megállapítása céjából igazoltatni, helyszíni bírsággal sújtani, vagy ellene szabálysértési feljelentést tenni. Egyes közlekedési szabályszegések esetén jogosult közigazgatási bírság helyszíni kiszabására, illetve közigazgatási hatósági eljárás kezdeményezésére.

Megemlítjük, hogy a Józsefvárosi Közterület-felügyelet illetékessége Budapest Józsefváros valamennyi közterületére, és a közforgalom előtt megnyitott magánterületekre egyaránt kiterjed.

Kérem, ismerkedjen meg tehát Velünk, a Józsefvárosi Közterület-felügyelettel.


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618