főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 382 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

III. JÓZSEFVÁROSI RENDVÉDELMI NAP


2017.05.19. 13:22:11

Rendőrségi és tűzoltó-bemutatók, színes programok a Szenes Iván téren

Látványos bemutatókkal és izgalmas programokkal várták a gyermekeket és a családokat a pénteken megtartott III. Józsefvárosi Rendvédelmi Napon. A Józsefvárosi Önkormányzat és a VIII. kerületi Rendőrkapitányság által szervezett ingyenes, egész napos családi programhoz a kerületi tűzoltóparancsnokság, a közterület-felügyelet és a józsefvárosi polgárőrség is csatlakozott. A Szenes Iván téren bemutatót tartott a józsefvárosi akciócsoport, a kerületi tűzoltók, valamint a kutyás egységek.

Látványos bemutatókkal és izgalmas programokkal várták a gyermekeket és a családokat a pénteken megtartott III. Józsefvárosi Rendvédelmi Napon. A Józsefvárosi Önkormányzat és a VIII. kerületi Rendőrkapitányság által szervezett ingyenes, egész napos családi programhoz a kerületi tűzoltóparancsnokság, a közterület-felügyelet és a józsefvárosi polgárőrség is csatlakozott. A Szenes Iván téren bemutatót tartott a józsefvárosi akciócsoport, a kerületi tűzoltók, valamint a kutyás egységek. A kisebbeket mesesátor, KRESZ ügyességi pálya, és ujjlenyomat-vétel, a nagyobbakat mobil lőtér várta, a vállalkozó kedvűek kipróbálhatták a traffipaxos futást, a bátrabbakat tűzoltódaru emelte a magasba. A program megnyitóján Sára Botond alpolgármester a rendvédelmi szervek összefogását emelte ki. Mint mondta: fontos, hogy az önkormányzat részt vállaljon az ilyen rendezvények támogatásában is, hiszen közvetetten ez is a közbiztonság javítását szolgálja.

Vidám gyerekzsivaj és szirénahangok töltötték meg a Szenes Iván teret a harmadik alkalommal megrendezett Józsefvárosi Rendvédelmi Napon. A program ünnepélyes megnyitóján Sára Botond alpolgármester hangsúlyozta: a kerületben a közbiztonság terén elért eredmények a rendőrség, a tűzoltóság, a polgárőrség és a közterület-felügyelet közös munkájának is köszönhetők, éppúgy, ahogyan ez a rendezvény is összefogással jött létre. „Ez az összefogás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ma már Józsefvárosban tíz emberből hét biztonságban érzi magát” – emelte ki.

Sára Botond arról is beszélt, hogy az önkormányzat mindent megtesz a közbiztonság javításáért: az elmúlt hat évben az állami szervekkel közösen több mint 4,5 milliárd forintot fordítottak erre a területre. Mint mondta: fontos azonban, hogy az önkormányzat részt vállaljon az ilyen rendezvények támogatásában is, hiszen közvetetten ez is a közbiztonság javítását szolgálja – utalt arra, hogy megismerésük által megerősödik a rendvédelmi szervekbe vetett bizalom. 

Molnár Gábor alezredes, Józsefváros rendőrkapitánya beszédében emlékezetett: három évvel ezelőtt, az első rendőrnapon még csak a tér egyik oldalát töltötték meg programokkal, idén azonban az egész téren programok várták a látogatókat. Mint mondta: remélhetőleg hagyományteremtő jelleggel csatlakozott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság is a rendezvényhez. Kiemelte: a résztvevő iskolásokat és óvodásokat év közben is szívesen látják a rendőrkapitányságon szervezett nyílt napok alkalmával, illetve az általuk szervezett rajzpályázaton is. 

A rendvédelmi szervek amellett, hogy maguk is bemutatkozhatnak egy ilyen eseményen, megismertethetik felszereléseiket, és munkájukat, valamint követendő példát is állíthatnak a gyerekek elé – emelte ki Kelemen Zsolt VIII. kerületi tűzoltóparancsnok. A rendvédelmi szervek eredményeiről szólva hangsúlyozta: a fokozott rendőri jelenlétet a közterületeken, a közterület-felügyelet napi munkavégzését, a tavalyi évben az év polgárőr egyesületének választott józsefvárosi polgárőrséget, akik önkéntes tűzoltóegységet is alakítottak, valamint azt is, hogy az elmúlt évben a VIII. kerületi lett az év hivatásos tűzoltóparancsnoksága. Ezen eredmények eléréséhez pedig a Józsefvárosi Önkormányzat minden támogatást megadott.

Interaktív programok kicsiknek és nagyoknak

A gyermekeket és családokat számos izgalmas program várta a nap folyamán: a Terrorelhárítási Központ eszközbemutatóval készült: fegyvereket, sisakokat, védőruházatot és testpáncélt lehetett megtekinteni és felpróbálni. A vízi rendészet egy motorcsónakot állított ki, amelybe be is szállhattak az érdeklődők. A mobil lőtéren többféle fegyvert lehetet kipróbálni, aki pedig a traffipaxos futáson vett részt, annak emléklap volt a jutalma.A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, őket mesesátor, arcfestés, kézműves sarok, célba lövés és óriásbuborékok várták.

A bátrabbak kipróbálhatták a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály kitelepülésén a rendőrségi faltörő kost, vagy beszállhattak a katasztrófavédelem darus autójának emelőkosarába, amivel a magasból is megtekinthették a környéket. Nagy sikert arattak a rendőrlovak és az SOS Mentőkutyás Egyesület munkakutyái, de sokan sorakoztak a rendőrségi és tűzoltó gépjárművek előtt, amelyeket ezúttal belülről is meg lehetett tekinteni. 

A bemutatók sorát a rendőrkutyák kezdték: a gyerekek nagy tapssal jutalmazták, amikor az állatoknak sikerült elfogniuk az elkövetőnek beöltözött kiképzőket. Azután a hivatásos tűzoltók mutatták be, hogyan tudják kiszabadítani a baleset során autójába ragadt sofőrt. Pár perc alatt levágták az előre kikészített roncsautók tetejét, az emberi élet védelme érdekében

Az egyik leglátványosabb bemutatót a józsefvárosi rendőrkapitányság akciócsoportja tartotta: autóval menekülő elkövetők, illetve gyalogos körözött személyek elfogását szemléltették, amelyhez vaktölténnyel töltött fegyvereket is használtak.          

A programra ellátogatott Sántha Péterné alpolgármester, Géczi Béla tűzoltó ezredes, a Közép-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Kardos Pál, a Budapesti Polgárőr Szövetség elnöke, Kaiser József, a józsefvárosi polgárőrök vezetője, Zentai Oszkár, a Józsefvárosi Áldozatsegítő Szakmai Együttműködési Rendszer (JÁSZER) elnöke, valamint a józsefvárosi képviselő-testület több tagja is.

Forrás: jozsefvaros.hu 


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618