főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 421 jármű szerepel az adatbázisban.

 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Kerékbilincset lopott és erőszakoskodott


2016.04.07. 09:50:44

Példaértékű együttműködéssel kapták el az elkövetőt

A Déri Miksa utcában mintaszerű együttműködés során elfogtak és előállítottak egy közterület-felügyelő ellen erőszakkal fellépő férfit március 31-én, csütörtökön. A férfi ellen közúti veszélyeztetés és ennek során hivatalos személy elleni erőszak, továbbá hivatalos személy sérelmére elkövetett rablás és lopás miatt indult eljárás. (A fotó illusztráció.)

Március 31-én délelőtt a Déri Miksa utcában szolgálatot teljesítő közterület-felügyelők észrevettek egy szabálytalanul parkoló autót, amelyet korábban már kerékbilinccsel rögzítettek. A bilincs azóta ismeretlen körülmények között eltűnt a kerékről, így a felügyelők megkezdték az autó elszállítását. Miközben hevederekkel látták el az alvázat, megérkezett az autó tulajdonosa, S. Péter, és számon kérte a közterület-felügyelőket.

A felügyelők a szabályoknak megfelelően megtagadták, hogy az eljárást megszakítsák, ezért S. Péter hirtelen kifordította az alvázat tartó hevedereket, beugrott a kocsijába és kitolatott a forgalomba. Tolatás közben megsértette az intézkedő közterület-felügyelő karját, sőt, a szabálytalan parkolást rögzítő kamerát is kitépte a kezéből. S. Péter ezután elhajtott a helyszínről.

A felügyelők azonnal segítséget kaptak egy épp a közelben járőröző rendőrtől, aki értesítette a kerületi rendőri állományt az esetről és a kocsi rendszámáról. Az értesítés után egy egység hamar jelezte, hogy a keresett autó épp előttük áll a piros lámpánál. Az elkövetőt így 2 percen belül, az esettől 200 méterre elfogták és előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra. S. Péter elismerte, hogy jogellenesen távozott a helyszínről, és azt is, hogy a korábban rögzített kerékbilincset ő távolította el a kocsijáról.

A bilincset a lakásán meg is találták. Az is kiderült, hogy a kérdéses autót korábban már kivonták a forgalomból. Az elkövető ellen közúti veszélyeztetés, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy sérelmére elkövetett rablás és lopás miatt indult eljárás. A közterület-felügyelő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett.

forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618