főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 382 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Közterület-felügyelőkre támadt egy ittas férfi


2016.04.07. 09:45:25

 

Az utcán fogyasztott alkoholt és üvegekkel dobálózott egy férfi a Népszínház és a Nagyfuvaros utca sarkánál március 22-én. A vele szemben intézkedő Józsefvárosi Közterület-felügyeleti Ügyosztály két munkatársát leköpte, és megpróbálta megütni. A felügyelők a támadót lefogták és visszatartották az esetet a térfigyelő kamerák segítségével nyomon követő rendőrök kiérkezéséig. Az agresszív férfi ellen a józsefvárosi rendőrkapitányság eljárást indított. A fotó illusztráció.

Féldecis vodkákat ivott és az üres üvegeket nagy erővel maga mögé dobta egy részeg férfi a Népszínház és a Nagyfuvaros utca találkozásánál a múlt héten, a kora esti órákban. Az ott szolgálatot teljesítő két közterület-felügyelő, látva a szabálysértést és a közveszélyes magatartást, intézkedni kezdett vele szemben. A részeg előbb szidalmazta, majd leköpte és rá is támadt a munkájukat végző felügyelőkre, akik értesítették a térfigyelő központot és a kerületi rendőrséget. 

A járőrök kiérkezéséig azonban megpróbálták megnyugtatni a támadót. Miután ez kevésnek bizonyult, és a részeg ököllel támadt rájuk, lefogták és a földre vitték a támadót. A kerületi rendőrök rövid idő alatt a térfigyelő kamerák által rögzített eset helyszínére értek, és átvették az intézkedést. Az ittas férfihez, aki a földre vitel során felhorzsolta a homlokát és az orrát, mentőt hívtak. A támadás során az egyik felügyelő a homlokán megsérült. A VIII. kerületi Rendőrkapitányság a részeg randalírozó ellen hivatalos személy ellen elkövetett erőszak gyanúja miatt eljárást indított. 

forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618