főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 421 jármű szerepel az adatbázisban.

 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Közterület-felügyelőkre támadt egy ittas férfi


2016.04.07. 09:45:25

 

Az utcán fogyasztott alkoholt és üvegekkel dobálózott egy férfi a Népszínház és a Nagyfuvaros utca sarkánál március 22-én. A vele szemben intézkedő Józsefvárosi Közterület-felügyeleti Ügyosztály két munkatársát leköpte, és megpróbálta megütni. A felügyelők a támadót lefogták és visszatartották az esetet a térfigyelő kamerák segítségével nyomon követő rendőrök kiérkezéséig. Az agresszív férfi ellen a józsefvárosi rendőrkapitányság eljárást indított. A fotó illusztráció.

Féldecis vodkákat ivott és az üres üvegeket nagy erővel maga mögé dobta egy részeg férfi a Népszínház és a Nagyfuvaros utca találkozásánál a múlt héten, a kora esti órákban. Az ott szolgálatot teljesítő két közterület-felügyelő, látva a szabálysértést és a közveszélyes magatartást, intézkedni kezdett vele szemben. A részeg előbb szidalmazta, majd leköpte és rá is támadt a munkájukat végző felügyelőkre, akik értesítették a térfigyelő központot és a kerületi rendőrséget. 

A járőrök kiérkezéséig azonban megpróbálták megnyugtatni a támadót. Miután ez kevésnek bizonyult, és a részeg ököllel támadt rájuk, lefogták és a földre vitték a támadót. A kerületi rendőrök rövid idő alatt a térfigyelő kamerák által rögzített eset helyszínére értek, és átvették az intézkedést. Az ittas férfihez, aki a földre vitel során felhorzsolta a homlokát és az orrát, mentőt hívtak. A támadás során az egyik felügyelő a homlokán megsérült. A VIII. kerületi Rendőrkapitányság a részeg randalírozó ellen hivatalos személy ellen elkövetett erőszak gyanúja miatt eljárást indított. 

forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618