főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 421 jármű szerepel az adatbázisban.

 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Illegális szemétlerakókat fogtak a közterület-felügyelők


2016.04.07. 09:42:54

Illegális szemétlerakókat fogtak a Józsefvárosi Közterület-felügyelet (JKF) munkatársai március 21-én délután. A három férfi építkezésből származó PVC csöveket pakolt le az Asztalos Sándor út 14-16. számmal szemben lévő telekre. A JKF az ügyben szabálysértési feljelentést tett az illetékes kormányhivatalnál.

 

Március 21-én a közterület-felügyelet járőröző munkatársai egy teherautóra lettek figyelmesek az Asztalos Sándor úton, amint arról két férfi csöveket pakolt le, valamint egy harmadik az autóban várakozott. Miután a férfiak igazolták magukat, kiderült, hogy egy közelben munkálatokat végző cég alkalmazottai, és a munkálatokból származó anyagokat kívánták köztéren elhelyezni.

A vizsgálat alatt a közterület-felügyelők megállapították, hogy a férfiaknak nem volt engedélyük a hulladék lerakására. Az esetet súlyosbítja, hogy a kidobott PVC alapú csövek nem lebomló, környezetre káros, veszélyes anyagnak minősülnek. A JKF az ügyben szabálysértési feljelentést tett az illetékes kormányhivatalnál. A szemét elszállításának költségeit az elkövetőkre terhelik.

Ács Péter, a Városüzemeltetési Igazgatóság vezetője korábban elmondta, hogy kerületünkben rendszeresen előfordulnak hasonló esetek. Naponta több tehergépjármű, összesen 12 főnyi személyzettel járja az utcákat, és a szemétgyűjtő edények ürítése mellett intézkednek az illegálisan kihelyezett szemét elszállításáról. 

Jogszabályi háttér

Aki a közterületen, a közforgalom céljait szolgáló épületben, közlekedési eszközön szemetel, ezeket beszennyezi; vagy hulladékot a közterületen engedély nélkül, vagy nem a kijelölt lerakóhelyen lerak, az szabálysértést követ el. A kiszabott pénzbírság akár 150 ezer forint is lehet.

Forrás:jozsefvaros.hu


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618