főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 401 jármű szerepel az adatbázisban.

 
Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Rablót fogtak


2013.03.02. 17:22:14

Rablót fogtak a Józsefvárosi Térfigyelő szolgálat munkatársai.

 

Február 27-én éjjel két órakor a Térfigyelő szolgálat Kaméleon járőre, Kárpáti László közterület-felügyelő és járőrvezető Nagy Béla r. zászlós, a járőr gépkocsijukat egy gyalogos portya erejéig leállították a Magdolna utcában. A Magdolna negyed, ezen belül különösen a Magdolna, Dankó, Lujza utcák egy-egy ilyen gyalogos ellenőrzéssel jobban szemmel és füllel tartható az éjszakában, mint autóval.

 

 

 

Kollégáink tehát kiszálltak az autóból és gyalog indultak el a Magdolna utcában, amikor a Lujza utca felől egy női  hang segélykiáltására lettek figyelmesek. „Segítség, rabló…” hallatszott a keresztutca egy sötétebb részéről. Munkatársaink azonnal a hang irányába vették útjukat, amikor egy, a Lujza utcából kirohanó nő, szinte fellökte őket. A segélykérő hang viszont még mindig messzebbről kérte az addig még ismeretlen rabló megállítását.  Nagy Úr, aki tapasztalt józsefvárosi bűnüldöző, megállásra szólította fel az őket is majd’ fellökő  nőt, akit Kárpáti Úr határozottan a helyszínen maradásra kért fel. Ez idő alatt hozzájuk érkezett a segítséget kérő hölgy is, aki könnyeivel küszködve elmondta kálváriáját.

 

A Lujza utcában igyekezett hazafelé, amikor egy nő megállította azzal, hogy tenné meg, kisegíti így ismeretlenül is, egy százassal. A percekkel később, már sértetté váló hölgy ekkor elővette a pénztárcáját, és egy százast adott volna a szegény megszorult asszonyként viselkedő nőnek. Aki persze ez idő alatt felmérte a tárca tartalmát, és a sértett kezéből kirántotta azt.

 

Mindez eddig egy hagyományos lopásként folyt, de a sértettnek sehogyan sem tetszett a pénzkeresésnek ez a módja, és megfogva a tolvaj kabátját, a helyszínen maradásra szerette volna rábírni és e közben hangosan segítségért is fordult a környékhez. (Egyébként ezt hallották meg a keresztutcában gyalogportyát folytató kollégáink.) Az egyszerű piti tolvaj ezen a ponton vált rablóvá, mert a szabadon maradt kezével előkotort a zsebéből egy könnygáz sprét és a sértettet ezzel próbálta meg rávenni, engedné már el végre őt szabadon elszaladni a zsákmánnyal. Arra azonban a sértett a nagy mennyiségű könnygáz ellenére sem mutatott sok hajlandóságot, hogy végleg megváljon a pénztárcájától, így a rabló még egy kis testi erőt is alkalmazva kiragadta magát a sértett kezéből, és uccu neki…

 

Ment volna, ha a sarkon nem éppen a Kaméleon járőrt löki fel, akik firtatni kezdték tehát e furcsa éjszakai futóedzés konkrét okát.

 

A hozzájuk érkező sértett elmondása alapján azonban kezdett kikerekedni a történet, és a rabló átalakított felsőruházatából elő is került az ellopott érték. Ha más rendőr kollégák is olvassák e cikket, elmondjuk, hogy az elkövető kissé átalakította a kabátját, amelynek zsebein belül is voltak lyukak, és ezen keresztül a kabát hátuljába rázta a corpus delictit.  Persze Nagy zászlós eszén nehezen tudott volna túl járni, mert a tapasztalt zsaru a kabát szegélyét végigtapogatva megtalálta az elrabolt pénzt.

 

A rablóhölggyel mostantól mintegy 5-6 évig biztosan nem fognak találkozni, mert több elfogató parancs van ellene, és ez az ügy is néhány évben fog neki megállni.

 


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618