főoldal kapcsolat oldaltérkép
  
HIREK
KÖZTERÜLET-FELÜGYELET
KAMERARENDSZER
ELÉRHETŐSÉGEINK
ÜVEGZSEB
BEJELENTÉSEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK
A KÖZÖSSÉGI EGYÜTTÉLÉS ALAPVETŐ SZABÁLYAI
Elszállított járművek

Az tovább gombra kattintva megtekintheti az elszállított járművek listáját.

Jelenleg 830 jármű szerepel az adatbázisban.

JKF Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy lehetőségünk legyen tájékoztatni legfrissebb információinkról.
Kérjük, adja meg e-mail címét:

E-mail címe:

feliratkozás
leliratkozás 
Bemutatkozunk
2010-02-23 00:49:04

Mi nem a közterület-felügyelő? Nem vagyunk vagyonőrök, mert az a tevékenység az üzleti szférába tartozik. A velünk közös szolgálatot ellátó kerületőrök pedig hivatalos személy segítőjeként kiemelt jogi védelemben is részesülnek.

Elszállítás
2013-10-23 10:04:21

2010. augusztus 01-től a lezárult közbeszerzési eljárásnak megfelelően a Józsefváros területén szabálytalanul elhelyezett gépkocsikat új helyszínre, a Budaörsi repülőtér melletti tároló telephelyre szállítják. A szállítással megbízott vállalkozás az ATC Aircom Kft. http://www.atc-automentes.hu/

Jogorvoslat, fellebbezés
2017-10-10 11:23:18

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet fogadja az e-mail útján elküldött dokumentumokat is, amennyiben azok a küldő ügyfél valós email címének felhasználásával kerültek aláírásra.

Ügyfélkapu


2012.01.03. 15:38:25

Kedves Ügyfeleink!

A Józsefvárosi Közterület-felügyelet 2012-ben elindította ÜGYFÉLKAPU szolgáltatását a Józsefvárosiak, és minden kedves ügyfelének jobb kiszolgálására.

Az ügyfélkapu segítségével a Józsefvárosi polgárok lakossági parkolási matricát igényelhetnek, illetőleg a helyszíni bírsággal, vagy közigazgatási bírsággal érintett járművek üzemben tartói kapnak információt az intézkedésről. Az érintettek megtekinthetik a parkolási eseményeikkel, gépkocsijukat érintő intézkedéseinkkel kapcsolatos bizonyítási eszközöket és egyes iratokat, tájékoztatást kérhetnek, és a későbbiekben kifogást nyújthatnak be.  

Józsefváros Önkormányzata, a Józsefvárosi Közterület-felügyelet ismételten úttörő szerepet vállalt, most az önkormányzati igazgatás egy területének megnyitásában az internet világa felé. Hiszünk benne, hogy ügyfélkapu rendszerünk sikerrel fog működni, és egyre több helyen, egyre szélesebb körben intézhetik Önök ügyeiket kényelmesen, gyorsan, hatékonyan. Mi, itt Józsefvárosban nem csak gondolunk az ügyfélbarát ügyintézésre, hanem most jól láthatóan belekezdünk megvalósításába. Ráléptünk arra az útra, amely Önöknek biztosítja a gyors, hatékony és kényelmes ügyintézést, költségkímélő megoldásokat nyújt és talán némi rálátást is ad a közigazgatási munka folyamatára.

Kedves Ügyfelünk!

Mindehhez nem kell mást tennie, mint regisztrál a www.jkf.hu weboldalunk [ÜGYFÉLKAPU] menüpontjára kattintás után megjelenő ablak adatainak kitöltésével.

A regisztráció nyomógombra kattintva megnyíló ablakban lévő adatmezők kitöltése után az Ön által ott megadot eMail címre megküldjük a regisztrációt megerősítő linkünket. Erre ráklikkelve megerősíti regisztrációját. Ezek után feltárul Ön előtt az ügyfélkapu.

Az Ügyfélkapus szolgáltatásunkat nem csak a lakossági várakozási hozzájárulások igénylésére, hanem helyszíni bírságolása, illetve a parkolási pótdíjazás adatainak és fényképfelvételeinek megtekintésére is felhasználhatja.

Adatokat a regisztrációt követően a felszólító levelünkön, illetve a bírságoló, vagy pótdíjazási nyomtatványunkon látható azonosító szám és más, de csak Ön által ismert, adatok megadása után nézheti meg az ügyfélkapu információs oldalán.

A HB/THB gombra klikkelés után a helyszíni bírságolás, a távollétében helyszíni bírságolás és a közigazgatási bírságolás adatait, fényképfelvételeit  tekintheti meg. A lapazonosító szám, a bírság nyomtatványon található (jelenleg 525008...kezdetű) számsor a vonalkód alatt,  a rendszámot elválasztó karakter nélkül adja meg, a dátumot pedig kötőjelekkel elválasztva (év-hó-nap).

 

A lakossági várakozási hozzájárulások igényléséhez az ablakban megnyíló adatmezőket kötelező kitölteni. A második keresztnevek megadása opcionális.

A születési dátum, illetve a műszaki érvényesség lejárata megadható a megjelenő naptár segítségével, de Ön is megadhatja az év-hónap-nap (1526-04-19) formátumban. A gépjármű rendszámát viszont elválasztás nélkül (ABC-123) legyen szíves megadni. A gépjármű gyártmány és az igénylés oka, legördülő menűből választható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az adatok kitöltése után a [Tovább] gombra kattintva megküldheti az igénylését az ügyfélkapunkon keresztül.

A beérkezett igényléseket ellenőrizzük a 30/2010 (VI.4.) FKGY rendeletnek megfelelően, különösen;

 • Ön Józsefváros valamelyik díjfizető övezetének területén rendelkezik állandó bejelentett lakcímmel.
 • A gépkocsi az Ön tuladjonában/üzemeltetésében áll, vagy munkáltatója az Ön személyi használatába adta.
 • A gépkocsinak nincs súlyadó tartozása, vagy mentes az adó megfizetése alól.
 • Önnek nincs Budapest területén 30 napnál régebbi nem vitatott pótdíjazása és pótdíj tartozása.
 • Az adott lakcímen lakosonként az első gépkocsival kapcsolatban Önnek csak az ügyintézési díjat kell megfizetnie. Ez lakásonként több ingyenes várakozási engedélyt is jelenthet.
 • További gépkocsira már csak, a környezetvédelmi besorolást is figyelmbe véve, költségtérítés mellett lehet lakossági várakozási hozzájárulást kiadni. Erről a www.jozsefvaros.hu oldalon a 26/2010. (VI. 18.) rendeleteben találja meg az információt.

Az adatok egyezősége esetén, ha Ön jogosult a lakossági várakozási hozzájárulára, akkor egy válasz eMailben megküldjük Önnek az engedély adatait, a befizető azonosíatót, valamint a befizetési bankszámla számát. Az ügyintézési díj, illetőleg a költségtérítés számlára beérkezését követően a lakossági várakozási engedély máris érvényes lesz, és a parkolási ellenőr munkatársak PDA számítógépe már nem fogja pótdíjazni a gépkocsit. Erről az ügyfélkapu eMailban értesítést küld. Az ügyintézési díj, illetőleg a költségtérítés megfizethető banki átutalással, vagy hitelkártyával az internetbankokon keresztül, vagy személyesen az Ügyfélszolgálatunk Német u. 17-19. alatti házipénztárában, minden esetben a befizető azonosítóra, és a rendszámra hivatkozással. Kérésére lakcímére befizetési utalványt (sárga csekket) küldünk, de ez az utóbbi megoldás késedelmet jelenthet.

A kerületi lakossági várakozási engedélyek kedvezményre ingyenes várakozásra nem jogosítanak az alábbi területeken és közutakon:

 • Baross tér
 • Blaha Lujza tér
 • József krt.
 • Múzeum krt.
 • Rákóczi tér
 • Rákóczi út
 • Kerepesi út
 • Keleti Pu. érkezési és indulási oldala
 • Fiumei úti felüljáró alatti parkoló.

 

 


 
Levelezési címünk:
Budapest Józsefváros Önkormányzata Polgármesteri Hivatala
Közterület-felügyeleti Ügyosztály
Budapest 1082
Baross u. 63-67.

Központi ügyfélszolgálat
1084 Budapest, Német utca 15
Bejelentések: 210-9500
Telefax:
H-P: 08:00 - 16:00
A telefonbeszélgetéseket rögzítjük.
Zöld számunk (0-24): 06 (80) 204-618